Güzel bir film önerisi almak


film öner görsel

Evde otururken canınız sıkılır ve şöyle güzel bir film izlesem diye düşünürsünüz. Fakat bir film bulana kadar hevesiniz de kaçar, tadınız da. İzlenecek bir film bulmak bu kadar zor olmamalı.

Film Öner henüz çok yeni bir film öneri servisi. Daha siteyi açar açmaz karşınıza bir film önerisiyle çıkıyor. Bu sitenin amacı sizi yormadan, sizin hevesinizi kaçırmadan size hoşunuza gidebilecek filmler önermek. Diğer film öneri sitelerine göre biraz farklı olan bu site, sizi hiç sayfalar arasında dolaştırmadan, uzun film özetleri okumaya zorlamadan, filmin güzel olup olmadığına karar verirken kullanabileceğiniz her şeyi bir arada sunuyor.

Diyelim ki seyredecek bir film arıyorsunuz. Gidip en iyi film yorumcularının bu film hakkında ne söylediklerini okuyup analiz edip ona göre mi karar vereceksiniz? Sizi bilmem ama ben film yorumcularının yorumlarını filmi izledikten sonra okurum. Bundan ziyade, filme karar verirken benim ilk yaptığım şey açıp filmin fragmanını izlemek, IMDb, Rotten Tomatoes gibi sitelerin filme verdiği puanlara göz atmak olur. Daha sonra da filmde kimler oynamış, filmi kim yönetmiş diye bir bakarım. Eğer türü de benim hoşuma giden bir türse indiririm ve izlerim. Bu film öneri sitesi de işte bunu yapıyor. Filmin fragmanları, IMDB ve Rotten Tomatoes puanları, yazarları, yönetmenleri, oyuncuları ve hatta filmi indirmek için kullanabileceğiniz siteler… Hepsi bir sayfada.

Size dün bu site sayesinde bulduğum bir filmden bahsedeyim. Filmin adı The Talented Mr. Ripley. Film adeta bugüne kadar nasıl izlememişim diyebileceğiniz bir film. İzlerken kendinizi suçlu hissediyorsunuz, rahatsız oluyorsunuz (evet bence bu güzel bir şey 🙂 ). Filmin kadrosunda Matt Damon, Gwyneth Paltrow, Jude Law, Philip Seymour Hoffman gibi birçok aktör var. Bildiğiniz yıldızlar geçidi gibi yani. Yıllardır varlığından bile haberdar olmayıp birkaç tıkta böyle bir filme ulaşmak çok sevindirici 🙂

Benim izlenimlerime göre site gerçekten faydalı olabilir. Hem güzel filmleri önünüze getiriyor, hem de sizi çok uğraştırmıyor. Siz de denemek isterseniz www.filmoner.com adresinden siteye ulaşabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir