WooCommerce mağazanız için Android uygulama


Popüler e-ticaret yazılımı WooCommerce büyümeye devam ederken geliştiriciler için de birçok seçenek sunuyor. WooCommerce için geliştirilen Android uygulaması da WooCommerce’ün büyümesi ile birlikte ortaya çıkan uygulamalardan bir tanesi.

Şimdiye kadar birçok geliştirici WooCommerce için sadece mağaza sahiplerinin mağazalarını kontrol etmek amacıyla kullanabileceği uygulamalar geliştirdi. Fakat bu uygulamalar sadece mağaza sahiplerinin işine yaradığı için mağazaların gelirlerini artırmakta hiçbir yararları olmadı.

logo

Bu uygulamalardan farklı olarak geliştirilen WooCommerce Android Uygulaması doğrudan müşterilerin ürünlere daha kolay ulaşması ve böylece mağaza sahiplerinin gelirlerini artırmak amacıyla tasarlanmış bir uygulama. Uygulamada WooCommerce ile yapılabilen hemen hemen her şeyi yapmak mümkün. Yeni kullanıcı kaydından ürünleri filtrelemeye, her sayfada arama yapabilmekten sipariş takibine, kategorilere ve sepetlere her sayfadan ulaşılabilmesinden push bildirim göndermeye kadar her şey yapılabiliyor. Hatta ve hatta kupon kodları bile kullanılabiliyor. Üstelik uygulamanın tabletlere özel tasarımları da mevcut. Böylece uygulama aktif Android cihazlarının tam %94.1‘ine yüklenebiliyor.

Mobil alışveriş yapanların %30’u, eğer site mobil platformlar için optimize edilmemişse alışverişini yarıda bırakıyor.

MoPowered

WooCommerce Android Uygulaması native olarak hazırlanmış bir uygulama olduğu için responsive tasarıma sahip bir web sitesine göre daha hızlı çalışıyor. Böylece müşteri aradığı ürüne daha hızlı ulaşabiliyor. Üstelik push bildirim özelliği sayesinde mağaza sahipleri müşteriler mağazalarına kayıt olmasalar bile onlara ulaşabiliyor, son fırsatlardan haberdar edebiliyor.

Akıllı telefon sahibi tüketicilerin kabaca %58’i telefonlarını alışveriş yapmak için kullanıyor.

Deloitte

Global mobil trafiğin toplam internet trafiğinin %15’ini oluşturduğu (Internet Trends 2013) şu günlerde, mobil platform için optimize edilmiş bir uygulamaya sahip olan mağazalar da bu mobil pazara ortak olma fırsatına erişiyorlar. Artık WooCommerce mağaza sahipleri de bu pazardan paylarını almaya başlayabilirler.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir